3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 0
3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 1
3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 2
3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 3
3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 4
3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута Изображение 5

3шт CZ Микро Проправи Издълбани CZ Кръстообразна Проправи Заключване Карабина Закопчалки за Бижута

  • Коментари (0)
21.92лв. 23.33лв.

Цвят
Брой

Подробна информация

Описание На Бижута

Шунки, ръчно изработени форми CZ Микро Проправи Закопчалката, Кристални Цирконий Закопчалката Заключване Карабинер за Бижута

Размер: приблизително 30x18 мм, тегло: 2,1 g / бр.

Цвят: Злато/Сребро/Rose gold/Оръжеен метал

Форма: Крестообразная форма

Брой: 3 бр./лот

Моля, имайте предвид, преди да закупят

Моите принципи не ще се на неутрални или отрицателни коментари, не приемайте коментари с ниско баллом!ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен предварително, ние ще се опитаме да ви помогне и да ви даде задоволително решение!За добри бизнес отношения, моля, дайте ми остави положителна оценка от 5 звезди!

Ако нападателят ни е оставил ниска или отрицателна обратна връзка, нашият id ще бъде уведомен Азиатската бижута асоциацията, заедно с черен списък с други доставчици на бижута, завинаги забранява покупката на стоки в нашия магазин!

Международен транспорт

Безплатна доставка чрез E-Packet/самолетни-заминаване Поща на Китай с номер за проследяване, отнема около 10-20 работни дни.

Освен това, все още имаме един много по-бърз начин за доставка, която обикновено отнема само 5-8 работни дни за пристигането си.Но на допълнителни такси за доставка трябва да се изплати на купувачите.Ако имате нужда от по-бърз начин на доставка, моля пишете ни, след като сте поръчали стоки и ние ще изберем за вас най-бърз начин.

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата крайна цел!

Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси.Ако сте доволни от нашите услуги и стоки, моля, дайте подробности за сделката и го оставете на нас положителна оценка и 5 звезди.

Ние ще направим същото и за вас.Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, просто оставяйки отрицателно или неутрално мнение вие не можете да разрешите някакъв проблем.

Свържете се с нас

Ние се грижим за нашите уважаеми покупателях, ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ще бъдат много щастливи да ви помогнем.

Ние правим всичко възможно, за да отговорим на вашите имейли възможно най-скоро, обаче, поради големия брой на дневните на входящите писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите писма незабавно.моля, дайте ни на 24 работни часа за отговор.

Правила за връщане

Всички рекламации се приемат в рамките на 7 дни след получаване на стоката.На връщане се основава на закупения от вас цена, без оглед на разходите за доставка и обработка.

Характеристики

обеци с кристали от червено злато с инкрустиран, перлена огърлица с фианитами, златни обеци от неръждаема стомана проправи, изумрудени обеци с микро-уплътнение, cz проправи любовен гривна, обеци от сребро с покритие, микро-колие златен цвят, дамски обеци от сребро с покритие, обици със закопчалка silver man, обхваща закопчалка с покритие от цирконий проба 925.

Характеристики

Sku: w27278

  • Тип елемент: Бижута Находки
  • Тип бижута: Закопчалка и Кукички
  • Материал: Кубичен цирконий

Вашият рейтинг

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван

Свързани продукти
Разпродажба
5.22лв. 7.68лв.

Магазин номер едно.. информация за продукта: име: окачване от естествени сладководни перли във формата на слива, свободна топчета за бижута, гривни-пазител направи си сам , колие, обеци, аксесоари материал:

Разпродажба
2.78лв. 4.10лв.

Нов бисер си сам за гривни и колиета описание на продукта: медна микро-перли от фианита с фианитами са подходящи: за направата на гривни и колиета, за търсене шармов със собствените си ръце dfrt3

Разпродажба
15.93лв. 19.43лв.

Моля, обърнете внимание: уверете се, че нямате нищо против, преди да направите поръчка. 1. поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.моля, разберете.

Разпродажба
55.89лв. 68.16лв.

И двамата сме добре дошли разход на поръчката, ако искате да се отдадете на продажбите на едро, моля свържете се с нас.размер на перлите за 8-9 9-10 мм мм. цената не включва перли.

Ново
2.15лв.

100% абсолютно нови букви размер: 6*6 цвят: 26 букви опаковка: 100шт.

Разпродажба
6.99лв. 10.91лв.

Изложба на бижута направи си сам fashion show за клиенти при поръчка на повече от 200 щатски долара, ние ще ви изпратим стоките dhl/ems/fedex безплатно. всички проблеми, моля, свържете се с нас веднага, преди да отворите

Разпродажба
11.76лв. 14.34лв.

Изящни зелени чешки стъклени мъниста 6/0 8/0 12/0 150 г 450 г гривна колие ушни игли за самостоятелно производство на бижута доставка и опаковка всички стоки ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди

Разпродажба
40.33лв. 42.91лв.

Описание на бижута acrross под формата на чехия микро проправи закопчалката, кристални цирконий закопчалката заключване карабина бижута изводи размер: приблизително: 30 * 18 mm тегло: 2,1 g / бр. цвят: rose gold/злато/сребро

Разпродажба
10.49лв. 17.48лв.

Пробивни боракс 2,35 мм оригинал komet за полски моторна бормашини

Ново
138.10лв.

Естествени гиперстеновые скъпоценни камъни, камък, кръгла втулка, свободни мъниста, 15,5 нишката, 6 мм, 8 мм, 10 мм, за направата на бижута, 5 нишки / опаковка форма: кръгла с размери по избор: 6 мм /8 мм /10 мм брой на продажбите:

Разпродажба
1.79лв. 3.58лв.

100% чисто нов и високо качество модерен и много сладко специален дизайн и лесна употреба това ще бъде чудесен подарък на вашето семейство, или можете да го използвате за съхранение на затычек за уши и диамантени

Разпродажба
81.43лв. 121.54лв.

Спецификация магнитна неръждаема стомана пина/игли 0,2-0,6 мм, инструменти за полиране и почистване на бижута размер: 0.2x5 мм, 0.3x5 мм, 0.4x5 мм, 0.5x5 мм, 0.6x5 mm. област на приложение: магнитен чаша спедиция:

Разпродажба
6.21лв. 8.29лв.

Име на продукта: boyute (5 бр. / лот) 12 * 4,5 см метална облекло за коса, нокът за коса голям нокът на акули скоби направи си сам украса за коса материали, ръчно изработени марка: boyute материал: метален цинк сплав качество:

Ново
20.80лв.

4/6/8/10/12 мм авантюрин дюмортьерит топчета от естествен камък свободни мъниста разделител кръгли мъниста за бижута направи си сам гривна състояние: 100% чисто нов и високо качество на цвят: като на снимката материал: