Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 0
Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 1
Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 2
Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 3
Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 4
Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак Изображение 5

Двойна 210 Т Найлон Открит Москитный Въздушен Къмпинг Хамак Дишаща Противомоскитный Здрав Хамак

  • Коментари (0)
25.54лв.

Цвят
Брой

Подробна информация

Характеристики:

1. Здрав и надежден: Изработен е от 210 тона нейлонового парашутисти материал, притежава характеристики разрывостойкости, пропускливост на въздуха и бързо изсушаване.Три игли и тежкотоварни найлонови ленти осигуряват стабилна подкрепа и облекчаване на точките на натиск.

2. Дишаща антимоскитная окото: mosquito net може да блокира всички насекоми и комари, тя е дишаща и осигурява вентилация.Дишащ материал дава възможност да се чувстват комфортно на природата и по-добре спи през нощта.

3. Модернизация: Мрежова мрежа е направена от специално разработена стабилна мрежа, плътността на която е два пъти по-висока от тази на подобни продукти на пазара.Когато веревочная окото няма да има нужда, махнете въжето и завийте на окото.Чанта за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети.

4. Стандартна обтегач за хамак: обтегач от поцинкована стомана, № 7, красива и здрава.

5. Съединителната въже: В хамак и съединителната въже за бутоните използвани тежкотоварни лента с дължина 2 см, която се отличава с висока носеща способност, нейното не е лесно да се стягат и да се деформира.

6. Указания за употреба: Вържете колани възел в съответствие с схематической схема (в съответствие с разстоянието до дърво) и вратовръзка на едно дърво две 6-метрови опъване на въжето (първо вратовръзка единия край, преминават през дупката за хамак, а след това и вратовръзка на другия край), обърнете внимание на бутона при използване той е непокътнат и безопасно.

Описание:

Този продукт представлява хамак изработен от нейлонового парашутисти материал, който има якост на опън, тематика и быстросохнущими характеристики.

Технически характеристики:

Цвят: Армейски зелен, Камуфлаж, оранжево + сив, син сапфир + синьо небе, син сапфир + сиво, Тъмно зелено + Плодово-зелени (по избор)

Материал на повърхността хамак: найлон

Максимален товар: 300 кг

Приложимо място: на открито

Пратката включва:

1 * Хамак

Тяговый въже 2 * 6 м

2 * Бутон

2 * Лента

1 * Чанта

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Характеристики

хамок на открито, шатра, хамак, mosquito net от найлон, карабинер, Двоен хамак.

Характеристики

Sku: w1435

  • Произход: Континентален Китай

Вашият рейтинг

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван

Свързани продукти
Разпродажба
8.96лв. 9.95лв.

. 10 бр./лот p700 tlp700 tlp700f tlp700h sop6

Разпродажба
1 311.13лв. 2 731.53лв.

Важни забележки: за подобряване на качеството на пазаруване в нашия магазин ви препоръчваме ви внимателно да се запознаете с инструкциите за доставка преди да направите поръчката си, защото времето за

Разпродажба
1 092.61лв. 2 185.22лв.

Бял цвят скандинавски модерен минималистичен двойно легло буковая дървено легло въздушно висока хидравлична скоростна компактен мебелен слушалки важни забележки: за подобряване на качеството на пазаруване

Разпродажба
77.95лв. 84.72лв.

Вид напомняне 1. допуска се грешка при ръчно измерване 1-6 см/тегло 0,1-0,3 кг 2. ако желаете различен размер, моля, свържете се с нас 3. в различни страни различен размер, моля, проверете е преди закупуването

Ново
174.82лв.

Detail_decorate_root#.магията-0{марж-отдолу:10px;препълване на:скрит} detail_decorate_root#.магията-1{ширина:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:750px;height:750px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .магия-3{граница-top:0;марж ляво:0;ширина:750px;височина:750px}#detail_decorate_root

Разпродажба
5.58лв. 7.98лв.

Ако сте уморени от това, че мебелите се плъзга по пода, като кънкьор, това нескользящие мебелни облицовки, от които се нуждаете. тези мебелни облицовки са предназначени за определяне на мебелите, за да не се